Jáhly sou blekeke

15. dubna 2011 v 16:18 | Koblížek |  Pupíkovo hlášení:)
Zdravím...
právě si dělám první teplý jídlo dneska. Kuřecí stehno a k tomu jáhly s bylinkama a česnekem........
Jelikož jsem sama doma a na facebook už pár měsíců nemám chuť nic psát.....tak to musím napsat tady!:D Snad mi to odpustíte...

Ty jáhly jsou faaaakt vošklivý:D
Nevim, co bych do nich měla přidávat, aby mi to chutnalo..(třeba jako pohanka, ta je dobrá i samotná) Nemáte nějaký nápad?:)

Ještě se tu dneska ukážu:)
 


Komentáře

1 barumka barumka | Web | 15. dubna 2011 v 16:50 | Reagovat

Jahly je nutny pred varenim sparit horkou vodou, aby nebyly horky, mozna je to tim. A jinak jsou lepsi nasladko, dobre se snoubi s medem a skorici.

2 topinka-malinka topinka-malinka | Web | 15. dubna 2011 v 17:20 | Reagovat

Já jáhly nespařuju, protože je pak peču s tvarohem, trochou cukru a ovocem jako sladkej jahleník a když jsou ty jáhly pečený, tak už pak nejsou hořký. Musím říct, že mně na slano taky nechutnají, ale vůbec.

3 barumka barumka | Web | 15. dubna 2011 v 19:34 | Reagovat

Ja teda taky jahly nesparuju, ale ma se to delat, udajne pry u bio jahel to neni potreba, u obycejnych jahel ano. Jahly naslano fakt nejsou tak dobry jak nasladko - chutnaji mi v jedine uprave a to: jahly + rajcatovy protlak + krouhane zeli + cibule + koreni dle chuti, vse dusit na panvi, dokud jahly nezmeknou.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama